Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Keresés

A hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

 

 

Támogatóink

NKA,

Danubius Hotels Group,

Kárpátia étterem

Servus Magazin

Fidelio

Bogányi Gergely PDF Nyomtatás E-mail

Bogányi Gergely tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, a Helsinki Sibelius Akadémián, majd a bloomingtoni Indiana University-n folytatta Baranyai László, Rados Ferenc, Matti Raekallio és Sebők György tanítványaként.

Számos zenei verseny díjazottja, az 1996-os Budapesti Nemzetközi Liszt Ferenc Zongoraversenyen első helyezést ért el. 1996-ban szülővárosa, Vác díszpolgárrá avatta. 1999-ben a Bogányi-Kelemen trióval első helyezést ért el a finn Kuhmóban rendezett nemzetközi trió versenyen. 2001-ben 10 koncertes sorozat keretében eljátszotta Chopin összes művét Magyarországon, amellyel elnyerte a Gramofon-díjat, mint az év legjobb hangversenysorozata. 2000-ben Bogányi Gergely Liszt díjat kapott. 2002-ben a finn miniszterelnök rangos állami kitüntetésben részesítette, a fehér rózsa lovagrend érdemkeresztjét adományozta neki. 2003-ban Kossuth díjat kapott.

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2020-as koncertekre, de már megvásárolhatók 2021-es bérleteink is, melyek megrendelhetők a jakobikoncert@gmail.com e-mail-címen is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek