Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Keresés

BejelentkezésA hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

 

 

Támogatóink

NKA,

Danubius Hotels Group,

Kárpátia étterem

Servus Magazin

Fidelio

Bogányi Gergely PDF Nyomtatás E-mail

Bogányi Gergely tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán, a Helsinki Sibelius Akadémián, majd a bloomingtoni Indiana University-n folytatta Baranyai László, Rados Ferenc, Matti Raekallio és Sebők György tanítványaként.

Számos zenei verseny díjazottja, az 1996-os Budapesti Nemzetközi Liszt Ferenc Zongoraversenyen első helyezést ért el. 1996-ban szülővárosa, Vác díszpolgárrá avatta. 1999-ben a Bogányi-Kelemen trióval első helyezést ért el a finn Kuhmóban rendezett nemzetközi trió versenyen. 2001-ben 10 koncertes sorozat keretében eljátszotta Chopin összes művét Magyarországon, amellyel elnyerte a Gramofon-díjat, mint az év legjobb hangversenysorozata. 2000-ben Bogányi Gergely Liszt díjat kapott. 2002-ben a finn miniszterelnök rangos állami kitüntetésben részesítette, a fehér rózsa lovagrend érdemkeresztjét adományozta neki. 2003-ban Kossuth díjat kapott.

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2018-as koncertekre, de kapható még néhány bérlet a jakobikoncertinfo@gmail.com e-mail-címen való foglalással is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek