Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

15. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál köszöntő PDF Nyomtatás E-mail

15. Jubileumi Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál

Kedves Közönségünk!

1999-ben rendeztük meg első alkalommal, hagyományteremtő céllal a gödöllői kastély festői szépségű dísztermében hárfafesztiválunkat. A szinte tegnap megrendezett első hárfatalálkozó után az idei évben már ismét jubileumot ünnepelünk: tizenötödik alkalommal köszöntöm Önöket a világ kitűnő hárfásainak gödöllői vendégszereplése alkalmából. Az előző 14 éven végigtekintve elmondhatjuk, hogy Gödöllőn a világ legkiválóbb hárfásai adnak randevút évről évre: Marielle Nordmann, Jana Bousková, Maria Graf, David Watkins, Suzanne Mildonian, Isabelle Moretti, Marie-Pierre Langlamet, Catrin Finch, Letizia Belmondo, Varvara Ivanova, Lavinia Meijer, Ion Ivan Roncea, Xavier de Maistre, Emmanuel Ceysson, Jakez Francois, Anna Verkholantseva, Maria Krushevskaya, Frederique Combralain, Anna Sikorzak-Olek, Aneleen Lenaerts, Monika Stadler, Constance Luzzati, Edmar Castaneda, Aine Ni Dhubhghaill és Paul Dooley a világ közvetlen élmezőnyébe tartoznak, de nagy sikert arattak hazánk kiválóságai is: Maros Éva, Sipkay Deborah, Kocsis Andrea, Szilvásy Júlia, Bajtala Emese, Felletár Melinda, Polónyi Ágnes, Gulyás Csilla, Lévai Mária, Razvaljajeva Anasztázia, Farkas Mira, Papp Tímea, Orbán Kornélia, a Trió Hárfisszimó és a Magyar Hárfaduó.
Közreműködőink különleges zenei élményt nyújthatnak idén is közönségünknek: vendégművészeink gödöllői hangversenyei kiemelkedő eseményei a világ zenei életének is.

Fesztiválunk elmaradhatatlan része a hangszerkiállítás, melyet Anne-Marie és Gérard David (Svájc), valamint a Salvi, a Lyon & Healy és a Camac hárfagyárak segítségével rendezhetünk meg, hogy Önök testközelben találkozhassanak a különleges hangszerekkel.

Köszönöm, hogy kitartó érdeklődésüket és szeretetüket élvezheti ez a fesztivál, s ezúton szeretném köszönetemet kifejezni a gödöllői királyi kastély vezetőinek és munkatársainak, akik áldozatos munkájukkal segítik létrehozni a nemzetközi és magyar hárfás élet évente ismétlődő közös ünnepét.

Végül köszönetet mondok mindazoknak, elsősorban fesztiválunk és teljes hangversenysorozatunk kiemelt támogatójának, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-nek, akik támogatásukkal lehetővé tették fesztiválunk és valamennyi hangversenyünk megvalósulását.

Közönségünknek maradandóan szép zenei élményt kívánok:

Vigh Andrea, a fesztivál művészeti vezetője

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2018-as koncertekre, de kapható még néhány bérlet a jakobikoncertinfo@gmail.com e-mail-címen való foglalással is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek