Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Keresés

A hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

 

 

Támogatóink

NKA,

Danubius Hotels Group,

Kárpátia étterem

Servus Magazin

Fidelio

Jegyek, bérletek

Figyelem!

A már megrendelt bérletek árát utalja át az alábbi bankszámlaszámra:
Jakobi Koncert Kft. OTP. I. ker. 11701004-20181239-00000000

A már kifizetett bérletek átvehetők a Zeneakadémia jegypénztárában, valamint a hangversenyeink előtt a hangversenyek helyszínén fél 7 órától. A Művészetek Palotájában az információs pultnál. A koncertek után az átvétel karbantartás miatt 1 napig szünetel, utána újra a Zeneakadémia jegypénztárában vehető át a bérletek.

A bérletvásárlás módja:

Menjen be honlapunkon a Jegyvásárlás menüpontba, és keresse meg 2020-as bérleteinket. A bérleteket (Müpa-bérlet és ZAK-bérlet) néhány perccel a sorozat első koncertje előtt tettük fel. Mindkét bérlet 6-6 koncertet tartalmaz. Amennyiben pontosan azt a helyet szeretné, melyet kiválasztott, akkor vásárolja meg azonnal a kiválasztott bérletet. Ebben az esetben az Interticket rendszerének használatáért felárat kell fizetni a jegyáron felül. Amennyiben szeretné bérletét az eredeti bérletáron megvásárolni, akkor válassza ki a foglalni kívánt helyeket, de ne foglalja le, hanem írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címre! A bérleteket én fogom lefoglalni, amint elolvastam a levelét. Általában 1 napon belül, de legkésőbb 2 napon belül ez megtörténik. A foglalás pillanatában az Ön által kiválasztott helyet, vagy ha közben elkelt, az Ön által kért helyhez legközelebbi helyeket fogom kinyomtatni Önnek, az Ön által megadott névre. A nyári szünet alatt a bérletárusítással csak kivételes esetben foglalkozunk.

A jegyek átutalással fizethetők:
Jakobi Koncert Kft. OTP. I. ker. 11701004-20181239-00000000

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2020-as koncertekre, de már megvásárolhatók 2021-es bérleteink is, melyek megrendelhetők a jakobikoncert@gmail.com e-mail-címen is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek