Vásároljon "Koncert 33" ajándékutalványt 2 és 5.000 Ft értékben! Karácsony
Az utalványok bármelyik "Koncert33" hangversenyre beválthatók.

Keresés

BejelentkezésA hangversenysorozat névadó szponzora az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

 

 

Támogatóink

NKA,

Danubius Hotels Group,

Kárpátia étterem

Servus Magazin

Fidelio

Jegyek, bérletek

Figyelem!

A már megrendelt bérletek árát utalja át az alábbi bankszámlaszámra:
Jakobi Koncert Kft. OTP. I. ker. 11701004-20181239-00000000

A már kifizetett bérletek átvehetők a Zeneakadémia jegypénztárában, valamint a hangversenyeink előtt a hangversenyek helyszínén fél 7 órától. A Művészetek Palotájában az információs pultnál. A koncertek után az átvétel karbantartás miatt 1 napig szünetel, utána újra a Zeneakadémia jegypénztárában vehető át a bérletek.

A bérletvásárlás módja:

Menjen be honlapunkon a Jegyvásárlás menüpontba, és keresse meg 2019-es bérleteinket. A bérleteket néhány perccel a sorozat első koncertje előtt tettük fel. Mindkét bérlet 6-6 koncertet tartalmaz. Amennyiben pontosan azt a helyet szeretné, melyet kiválasztott, akkor vásárolja meg azonnal a kiválasztott bérletet. Ebben az esetben az Interticket rendszerének használatáért felárat kell fizetni a jegyáron felül. Amennyiben szeretné bérletét az eredeti bérletáron megvásárolni, akkor válassza ki a foglalni kívánt helyeket, de ne foglalja le, hanem írja meg a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail-címre! A bérleteket én fogom lefoglalni, amint elolvastam a levelét. Általában 1 napon belül, de legkésőbb 2 napon belül ez megtörténik. A foglalás pillanatában az Ön által kiválasztott helyet, vagy ha közben elkelt, az Ön által kért helyhez legközelebbi helyeket fogom kinyomtatni Önnek, az Ön által megadott névre. A nyári szünet alatt a bérletárusítással csak kivételes esetben foglalkozunk.

A jegyek átutalással fizethetők:
Jakobi Koncert Kft. OTP. I. ker. 11701004-20181239-00000000

 

Bérlet

Reklám képSzabadon összeállíthatja bérleteit a „Koncert 33” hangversenyeiből – 4 hangverseny 20 % kedvezménnyel.
Bővebben: Jegyek, bérletek

A Zongora

Reklám képSzólójegyek vásárolhatók a 2018-as koncertekre, de kapható még néhány bérlet a jakobikoncertinfo@gmail.com e-mail-címen való foglalással is!

Kedvezmény

Reklám képValamennyi Hangszerek világa koncertünket ingyenessé tettük az MVM támogatásával!
Bővebben: Jegyek, bérletek